和平社区

注 册

QQ登录

只需一步,快速开始

台电X98 3G,10.1寸平板电脑

上次买到架昂达嘅平板电脑,屏幕亮,清,但开机不好开,爱掀好几下按钮,运气好争开得到,所以就退货了。

里次系简到台电嘅,型号系X98 3G,10.1寸,安卓系统。整体用起来,觉得还可以。屏嘅显示效果,可能冇之前昂达一只嘅好,不过安卓系统操作流畅。一般就系睇下网页捞Wi-Fi在线睇电影,电池大概可以睇两只两钟头电影。

多用下争,睇吖冇惹问题。{:soso_e113:}

{:soso_e102:}土豪哥,我们做个朋友吧
三哥,以我玩过这么多平板,建议直接上IPad或IPadMini或小米的,国产的这些所谓平板真不好用。
额,电量看电影才两个钟?
暮光 发表于 2014-8-31 11:38
三哥,以我玩过这么多平板,建议直接上IPad或IPadMini或小米的,国产的这些所谓平板真不好用。

冇惹钱来买iPad啊。还系先考虑下国产嘅争。{:soso_e128:}
xi0ng 发表于 2014-8-31 11:44
额,电量看电影才两个钟?

改过来了。系大概可以睇两部、每部约两只钟头嘅电影,就系电量大概可以睇总共四只钟头电影跟。{:soso_e112:}
东山三 发表于 2014-8-31 12:43
冇惹钱来买iPad啊。还系先考虑下国产嘅争。

在流畅度、色彩、音效、使用时间上,国产的还是较差的。
暮光 发表于 2014-8-31 13:20
在流畅度、色彩、音效、使用时间上,国产的还是较差的。

系嘅,系嘅,一分钱一分货。{:soso_e121:}
东山三 发表于 2014-8-31 12:45
改过来了。系大概可以睇两部、每部约两只钟头嘅电影,就系电量大概可以睇总共四只钟头电影跟。{:soso_e11 ...

这样听起来还很不错。。
好味道!